Ny vecka och nya tag :)

Har varit lite dåligt på blogg-fronten på sistone. Har haft mycket att göra efter arbetstid vad gäller marsvinsvård.

Har väl inte så mycket att uppdatera om för tillfället.

Sitter här i soffan med te och skorpor, och kollar på Sex Education. Har mitt hjärta bredvid mig och är sådär löjligt kär och lycklig :)

<3

Suck...

Mycket jobb med marsvinen idag som har fått static... Och då har jag fyra gånger så mycket mer att göra imorgon. Men så är det. Jag får ju hjälp i alla fall <3

Ikväll blir det Red Brick med de bästa :)

Tjillevippen

Tillbaka på bloggen igen efter en vecka. Till mitt försvar har jag ju faktiskt haft både jobb OCH pip :) Årets Putte i Parken har varit bra trots ett ihärdigt regnande! Men utrustad med stövlar och regnkläder har det gått ändå, men täckt i lera har man blivit.

Idag ägnar vi oss åt tvättning efter jobbet. Dessutom är vi (mest Daniel) duktiga och gör hasselbackspotatis. Häromdagen bakade vi (mest jag) bullar, hälften kanel och hälften vanilj. Mums.

Igår hade vi en mamma och två barn här som kollade på marsvin, så förhoppningsvis har Greta och Freja fått ett nytt hem så fort de kommit upp i vikt. Både flickan och pojken var lugna och snälla mot marsvinen, och mamman verkade ha eget intresse för dem så det blir nog bra :) Men... vad svårt det är att lämna ifrån sig de små liven...!


RSS 2.0