Dagen efter utställning

Vilken underbar dag det var igår i Brändåsen! Så himla kul när det går bra och man får "lön för mödan". Jag fick min första BIS-placering (Best in show) i rasklass, och Flora blev då inte mindre än BIS1! Min stoltaste dag som uppfödare, garanterat. Hon blev såklart även BIR (Bäst i rasen) och fick cert. Lilla Jupiter fick cert, också helt otippat från min sida. Elvis och Glass-Glass gick det inget vidare för, eller ja, helt ok gick det väl :) Jag blev även invald i min lokalavdelnings styrelse som kassör, även det heeelt otippat. Kan ju bli intressant.

Lite bilder från dagen kanske?...


Jupiter närmast kameran


Daniel ställer Glass-Glass i klippt långhår


Elvis närmast kameran


Petklass-final. Andra från höger vann, tyckte hon såg så frän ut ;)


Jag och NordjrV-10 Flora i BIS-finalen (innan resultatet)


Nu har vi fått pris :) Det är fler deltagande än vad som syns på bilden såklart :P


Flora


Flora med sin fina rosett :)



=D=D=D=D=D=D=D


Tuesday night

Den här veckan har jag "soft"-vecka. Dvs 5-timmars pass på jobbet, däremot är det kväll så det är väl sådär. Börjar inte förrän 15:15 så hinner ju åtminstone med en hel del på dagarna, så man åtminstone inte har så mycket kvar att göra när man kommer hem på kvällen.

Just ja, det blev ju glasögon. Thank god säger jag nu för jag ser knappt något tycker jag. Det är en pina att jobba vid dator just nu när man är så "handikappad", förhoppningsvis blir det massor med bättre när mina knasögon kommer :)

Idag innan jobbet blev jag glad för då fick jag klappa på en liten chihuahua valp, jag blir Maria 3 år igen när det är hundar i närheten ;) Den var så sjukt liten, ett halvt marsvin typ. Ja det var värt att nämna i bloggen.

För att nämna något om helgen så var det full rulle. På fredagen "drack vi lite vin" hemma hos Clara och David. Kim och Nicklas var också där. Det där med lite vin kan ju diskuteras, kvällen slutade på Red Brick och tror nog alla var minst sagt lite schletna dagen efter ;) På lördagen badade samma gäng bastu hemma hos Davids far, åt hemmagjord pizza och MASSA godis samt spelade Rappakalja. Vem var det som vann nu igen?


Solglasögonen åkte fram häromdagen :)


Synundersökning.

Idag har jag jobbat kort dag, 08:45-13:45. Har hunnit med en promenix med Clara, det såg varmt och soligt ut... men skenet bedrog då det blåste så öronen domnade bort ;)

Nu ikväll så har älskling och jag tillfälligt gått ifrån våra principer och ätit klyftpotatis, quornbullar och tzatziki (mums mums mums), annars har vi varit duktiga. Nu sitter jag och kollar på Efterlyst med en smoothie och ananasskivor.

Imorgon ska jag på synundersökning efter jobbet. Har på senaste tiden haft mycket ont i huvudet så fort jag kommer till jobbet och framför datorn, samt ser suddigt. Kanske behöver glasögon :( Snacka om åldersnoja. Har alltid utgått ifrån att det skulle dröja ett bra tag till innan detta ens skulle komma på tal. Det är en liten sorg. Men förhoppningsvis så blir det som i drömmen jag hade häromnatten: optikern säger att jag inte har något egentligt fel på synen utan att det räcker med en alvedon om dagen så blir det bra igen. And don't you dare say anything different.


Färjestad - Brynäs

Igår var jag och Daniel i Karlstad och kollade på Färjestad - Brynäs. Matchen slutade 3-0. Lite skillnad på antal människor i publiken, själva hallen, och klacken jämfört med i Nobelhallen ;)





Hi March

Den här veckan jobbar jag 06:45-11:45 varje dag, gött att jobba korta dagar DAGtid för en gångs skull. Den här veckan har vi påbörjat vårt nya nyttiga liv. Jag har några kilon jag skulle vilja gå ner innan sommaren... det har stått still på vågen ett bra tag nu, men huvudsaken är väl att man inte går upp i alla fall :)

Dessutom är ju sockerberoendet ett problem. Så det ska det dras ned på - godis och läsk. Det får bli en helglyx ;) Kylen är fullproppad med frukt och grönt... Ingen pasta, potatis, ris osv. Några mål byts ut mot pulvershake.
 
Något kilo kanske man tappar åtminstone.

I måndags var vi på sista hemmamatchen i Nobelhallen, så nu får vi vänta till hösten innan det drar igång igen :( Men på lördag ska vi till Karlstad och se Färjestad. Det får väl duga ;)


RSS 2.0