Liten uppdatering :)

Livet rullar på i sin vanliga takt :) Trivs på jobbet och trivs med vardagslivet. Denna veckan jobbar jag dagtid vilket innebär mer tid att greja på eftermiddagarna/kvällarna. Har knåpat ihop en ny hemsida som jag själv klarar av, ireth.webs.com där ni gärna får kika in fastän den inte är helt klar. Som ni kan se där så har jag ett gäng marsvin till salu. Inte för att det är svårt att hitta köpare, men för att det är svårt att hitta BRA köpare. Då får sötisarna hellre stanna här lite längre tills det blir rätt. Jag har ju åtminstone plats och tid som tur är :)

Tycker det är helt underbart med ett jobb som man inte tar med sig hem. Älskar att bara ha tid till att pyssla hemma utan någon stress. Greja med djuren, blommorna, baka, städa... Värsta hemmafrufasonerna :P

Nej nu ska jag sluta svamla och åka iväg för att hämta Daniel från jobbet.


En av Änglas småttingar, Himla heter hon :)

Imorgon Karlstad

Kom ganska precis hem, städade tre burar direkt. Och nu sitter jag här med tända ljus och popcorn med aromat och kollar på nya komikerprogrammet på tv4. Sedan blir det Kungarna av Tylösand, ett helt sanslöst program som gör mig mörkrädd ;)

Imorgon ska vi åka till Karlstad och se Färjestad. Hockey alltså. Det blir nog kul, har aldrig varit där :)

Älskar min Daniel <3

Ny dator!

Usch vad dålig jag har blitt på att blogga. Men kanske känns det roligare nu när jag har ny EGEN dator =D En fiiiin 17' Samsung laptop som är röd. I love it a lot.

Idag har vi segat hela dagen, men snart bär det iväg eftersom Danne ska rösta, själv har jag förtidsröstat.

Vi är bäst <3




RSS 2.0