Långhelg!

Ledig lördag, söndag och måndag, mycket välbehövligt. Igår var jag och mamma till IKEA och Marieberg. På IKEA "behöver" man ju alltid en massa saker ;) Värmeljus bland annat går åt som bara den, jag tänder ljus varje dag i hallen, köket och vardagsrummet så det blir ju några stycken. Galgar, doftljus, badrumsmatta, vas... osv. På Marieberg inhandlades lite nya mysiga tröjor.

På eftermiddagen åkte vi till Klockhammar på 40-årsfest. Där blev vi kvar länge med Daniels släkt som på inget sätt tillhör de tysta typerna ;) Mycket trevlig kväll, vi åkte hem framåt nattkröken lite lätt dova i öronen. Eller i alla fall jag, Danne var nog för full för att avgöra :)

Idag jobbar han, så jag tänkte ägna mig åt att städa lite. Elvis ska badas också vilket kommer ta tid. Att föna ett pullpälsat långhår är inget man ska göra om man inte har en stund till övers... När Daniel slutar så blir det en tur till IKEA igen för att köpa en garderob som jag inte fick med mig igår.

Tjohopp.

London 10-10-10 <3

Nu ni, här kommer lite bilder :)

  

  

   

    

    

    


All you need is love

Äntligen lördag, har suttit och segat ett tag framför tv:n. Är väl dags att hoppa in i duschen strax och sedan städa i ordning lite här.

Ska så snart jag kan uppdatera bloggen med vår underbara Londonresa :) <3

RSS 2.0