Söndag

Igår hade vi tjejkväll hemma hos Phuong med lite välbehövligt tjejsnack :) När jag kom hem snurrade det lite i huvudet, trots att jag begränsade mig och bara tog med en halv vinflaska... Det går tydligen inte att gardera sig helt :P Det blev en sen kväll, och idag är jag trött.
 

Ska äta nåt skräp nu och städa lite. Ikväll blir det bio!

Lyssnar på Peter Jöbacks "Jag kommer hem igen till jul". Ingen jul utan Jöback för mig.

Goda nyheter

Förra tisdagen firade jag min 1-årsdag på Transcom och Tele2 TV. Ett helt år har gått sedan jag började, och jag är jättestolt att jag fixade det trots att det var tufft i början, och att det faktiskt har gått så bra som det har gjort. Trivs bra där på bygget och har bra arbetskamrater, dessutom gav ju Transcom mig min älskade Daniel <3

Förra torsdagen blev jag erbjuden Transcom-anställning och tackade givetvis JA. I söndags skickade jag iväg min sista tidrapportering till Uniflex, och jobbade igår första dagen som Transcom-anställd.



Det här kortet och choklad fick jag av Daniel när jag hade fått reda på att jag fått anställning. Chokladen hann jag dessvärre inte ta kort på ;)

(Hihi, idag jag brandlarmet på jobbet så vi var tvungna att gå ut och ställa oss i kylan, 300-400 pers på en parkering. Tror ni inte Daniel träffas av en fågelskit på glasögonen och tröjan? Det ska ju vara han för att det ska hända. Var bara tvungen att säga det ;))


Mardröm och prat i sömnen

En ny vecka, och ännu är det bara måndag plus att jag jobbar helgen. Jaja det får la gå :) Dagen har flugit iväg idag, alltid bra att ha en bok på jobbet att läsa om det är segt. Nu läser jag "El Choco", den handlar om en svensk kille som hamnar i ett bolivianskt fängelse efter att ha försökt smuggla hem kokain från Bolivia. Under tiden i fängelset hinner han gifta sig och få barn - i fängelset. Väldigt bra bok, att rekommendera. Har dock bara kommit halvvägs.

Natten till idag var lite smårolig såhär i efterhand. Jag hade magknip och drömde liksom in det i drömmen, ni vet som när telefonen ringer och så drömmer man att det är ett larm? Typ. I alla fall så blev magknipen till att jag drömde att jag födde barn. Vaknade med hjärtklappning och ganska oorienterad. Då lyfter Daniel lite på huvudet och mumlar något...

Jag: "Vad sa du?"
Daniel: "...Det finns en Humle-Doris..."
Jag: "Va? Vem är det?"
Daniel: "Äsch, nu skäms jag"

Ööööh?

Vi rundade av dagen innan vi kom hem med att åka till ICA, där Daniel fastnar mellan grindarna på vägen in, och drar igång jordens larm när han ska lösa situationen. Med en pojkvän som heter Daniel och en kompis som heter Kim så har man inte tråkigt i alla fall. Alltid blir det något :) Klantarslen. 

Natti
 


Uppåt

Nu är det äntligen fint och gott om plats inne hos marsvinen. Nya buren är kanon! Har haft det lite trångbott ett tag eftersom jag har ett gäng marsvin kvar hemma som inte blivit sålda ännu. Motståndare till djuraffärer som jag är så vägrar jag sälja dem dit som mellanhand utan har dem kvar hemma tills rätt person dyker upp. Det handlar iofs bara om två par hanar och en hona :)

Nu börjar det kännas roligt igen när det är ordning och organisation. Jag kan inte tänka när det är kaos, jag kan inte tycka det är kul. Därav lite downperiod en stund men det har jag haft med allt, även på jobbet. Nu känns det bra och marsvinen är glada. När det gäller jobbet så har det känts trögt mest pga tråkiga och otrevliga samtal. Har under en period tagit åt mig men nu är det dags att sätta sig in i kundens situation. Troligtvis har de väl något att vara förbannade för och har de inte det så hjälper det faktiskt att ta ett djupt andetag, svära lite och sedan fortsätta. Nästa samtal är förhoppningsvis en liten tant som kallar en för ängel för att man hjälpte dem få igång tv:n. Och man får inte glömma att faktiskt LYSSNA.

Och tur är väl att jag har min Daniel som är lugnet själv och som hjälper mig med så himla mycket <3

Slappardag

Jättehärligt med ledig måndag! Hade tänkt ägna hela dagen åt nödvändigheter men efter att åtminstone ha bäddat om, dammsugit och sedan spikat lite på nya burskåpet OCH hamrat mig på tummen (snyft) så är soffan och tv:n ett mer lockande alternativ. Dricker chai latte medan jag kollar Kvinnors Hemliga Liv på TV3Play/lagar lunch tills imorgon. Tycker jag är värd lite slappande. Igår dammsög jag ju faktiskt och skurade golven, och städade badrummet. En får ju inte slita ihjäl sig ;) Dessutom blev det ju mörkt så tidigt så jag har redan hunnit ha ljusen tända ett par timmar. Bara det är ju mys i bött. Längtar till jul!


Chai Latte med massa kanel :)

RSS 2.0