PIP PIP PIP PIP!!!

Wooooohoooooo imorgon är det äntligen PIP =D

Pass, check
Stövlar, check
Regnkläder, check

Jag är beredd.

=D

Hej och hå

Igår var jag hem till familjen och firade Johan som fyllde 20 för en vecka sen, då var han dock i Egypten. Det blev lite tårta och presenter, från mig och Daniel fick han två Lasse Åberg-ölsejdlar som han numera samlar på.

Daniel har fortfarande inte kommit hem från Nybro... inte förrän imorgon... Jag är sällskapssjuk och börjar få slut på saker att göra. Lite burar och lite disk finns förstås kvar att ta hand om.

Imorgon blir det grillning på Lötsvängen.


Jag och Linus


Sista semesterdagen...

Idag är sista dagen på min semester, och imorgon blir det tillbaka till jobb igen. Trist, det har gått alltför fort, men det har varit den bästa sommaren på länge :) Superfint väder, och vi har hittat på massor. Parken Zoo, Liseberg, Skansen, Gröna Lund och andra små turer.

Idag har vi varit i Dalkarlsberg och lekt med små mellanschnauzervalpar på 8 veckor, 8 stycken! Daniel kidnappade tyvärr ingen till mig, alla var tingade (som tur var kanske). Hann även med Noraglass och lite loppis :)

Imorgon ska mitt hjärta åka ända ner till Nybro och jobba i en hel evighet. Gräsänka denna vecka, hur ska det gå? :(

Nu verkar jag vara tillbaka på banan

Bloggbanan alltså :) Kändes inget roligt att blogga i den förra, efter mycket om och men fick jag inse att bloggen jag haft i hundra år numera är förfluten.  Om ett annat liv.

Så jag fortsätter här, från ruta ett. Om mitt nya liv, det bästa man kan ha :)




<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0